Logo Logo
Blog o vietnamskej a ázijskej kuchyni, doplnkoch a riad pre vašu kuchyňu

V slovenskej republike a celkovo aj v Európe je vietnamský koriand, tiež označovaný ako pálivá mäta, takmer neznámy bylinka. Do ázijských p ...

Čítať viac

Vietnamská kuchyňa patrí medzi významných častí vietnamskej kultúry. Vietnamskej jedlo znamená pre Vietnamcov príležitosť tráviť čas spol ...

Čítať viac

Čas prípravy: 15 minút Čas varenia: 30 minút Celkový čas: 45 minút Čo je Bun Thang? Slovo thang bývalo používané pri zmienke o seve ...

Čítať viac

Čas prípravy: 20 minút Čas varenia: 30 minút Celkový čas: 50 minút Tento recept slúži pre 8 - 10 roliek (záleží na veľkosti) Čo sú ...

Čítať viac

Obe ryža, ako jazmínová tak basmati, sú aromatické odrody, ktoré tvoria skvelú alternatívu k bežnej dlhozrnnej bielej ryži. Ryža nájdete bežne p ...

Čítať viac

Ryža Hlavné ingrediencií vietnamskej kuchyne je bezpochyby ryža. Najviac sa jej jazmínová ryža, biela ryža alebo lepkavá ryža (GAO NEP). Dusená jazmí ...

Čítať viac