Logo Logo
Miska na rezance Blue Scroll 16 cm
Miska na rezance Blue Scroll 16 cm
Krátky popis Dizajnový produkt Miska na rezance Blue Scroll 16 cm od výrobca MIJ u nás nájdete takmer zadarmo za 16,99 €
Obvyklá cena
  • 16,99
  • 21,99 €
  • 23 %
Výrobca/Značka
MIJ
Hodnotenie
  POPIS Stredná miska z kolekcie Blue Scroll od výrobcu Made in Japan je ozdobená motívom modrých špirál na bielom pozadí Priemer misky je 16 cm, výška 8,5 cm a objem 800 ml Jedná sa o ručnú výrobu dovezenú priamo z Japonska Každý kus je originál Misa je vhodná do umývačky riadu aj do mikrovlnej rúry Ideálna na polievku, rezance, ryžu, kari, šaláty atď ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 16 cm Výška: 8,5 cm Farba: modrá, biela Materiál: keramika PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky riadu: Áno Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno RECEPT NA THAJSKÉ ZELENÉ KARI Ingrediencie:500 g kuracích pŕs, 1 lyžica zelenej kari pasty, 3 lístky thajskej limetky, 1/2 menšieho koreňa zázvoru/galangalu, 1 steblo citrónovej trávy, 2 lyžice sezamového oleja, 400 ml kokosového mlieka, 2 lyžice rybacej omáčky, 1 lyžica trstinového cukru, 100 g hrášku, 50 g húb, 50 g bambusových výhonkov, 1/2 zelenej papriky, 1 čerstvá chilli paprička, čerstvý koriander, čerstvo vytlačená limetková šťava Postup: 1 Kuracie prsia nakrájame na tenko rezance, osolíme a na veľmi rozpálenej panvici s olejom opečieme dozlatova Potom vyberte z panvice 2 To isté opakujeme aj so zeleninou - orestujeme huby, pridáme hrášok, nakrájanú zelenú papriku a bambusové výhonky 3 Zeleninu necháme opekať podľa tvrdosti a veľkosti - cca 6 minút a asi v polovici opekania pridáme aj kúsky zázvoru (množstvo podľa chuti) a vybieme z panvice 4 V rovnakej panvici, na malom množstve oleja opražíme kari pastu, pridáme kokosové mlieko, listy thajskej limety, citrónovú trávu a povaríme do mierneho zhustnutia 5 Pridáme mäso a zeleninu, pokvapkáme limetkou, dochutíme rybacou omáčkou a cukrom 6 Všetko necháme ešte chvíľku prehriať a podávame spolu s jazmínovou ryžou 7 Pred podávaním kari posypeme nasekaným koriandrom a chilli ŠALÁT CAPRESE 4 väčšie mäsitejšie rajčiny, 2 mozarelly, lístky červenej bazalky, morská soľ, čerstvo mleté čierne korenie, olivový olej a podávajte, balzamikový ocot Postup: 4 väčšie mäsitejšie rajčiny a dve mozarelly nakrájajte na rovnako hrubé kolieska Striedavo ich narovnajte na tanier, posypte lístkami bazalky, posoľte morskou soľou a čerstvo mleté čierne korenie, postriekajte olivovým olejom a podávajte Prípadne môžete dochutiť balzamikovým octom ŠALÁT WALDORF 2 pevné jablká, umyté, 1 lyžice citrónové šťavy, 1 stonka rapíkatého zeleru, pokrájaný, 4 lyžice majonézy, 2 hrsti vlašských orechov, ľadový šalát k podávaniu Postup: Jablká nakrájajte alebo nastrúhajte a zalejte citrónovou šťavou Pridajte ostatné ingrediencie a dôkladne premiešajte Rozdeľte na tanier na listy šalátu a podávajte GRÉCKÝ ŠALÁT 4 veľké rajčiny, 1 uhorka olúpaná, 1/2 červenej cibule nakrájaná na menšie kúsky, syr feta (cca 85g), 16 olív kalamata, 1 lyžička sušeného oregána, 4 lyžice gréckeho olivového oleja, chlieb pita k podávaniu Postup: Nakrájajte 4 veľké rajčiny, 1 uhorku olúpanú a polovicu červenej cibule na menšie kúsky Na kúsky nakrájaje aj syr feta Všetko vložte do misy, pridajte 16 olív kalamata, 1 lyžičku sušeného oregána a 4 lyžice gréckeho olivového oleja Ľahko premiešajte a podávajte s chlebom pita Zdroj…
Ďalšie produkty od výrobcu MIJ
Ďalšie produkty v kategórii Misky