Logo Logo
Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh, 200 mm
Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh, 200 mm
Krátky popis Dizajnový produkt Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh, 200 mm od výrobca Zwilling u nás nájdete lacno za 219 €
Obvyklá cena
  • 219
Výrobca/Značka
Zwilling
EAN 4009839307980
Hodnotenie
POPIS Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 6000MCT má čepeľ o dĺžke 16 cm, ktorá má autentický japonský tvar s povrchovou úpravou čepele Tsuchime (vyklepávaný povrch) Tento štruktúrovaný povrch zaisťuje nie len originálny vzhľad, ktorý sa v Japonsku prirovnáva k odrážajúcemu sa mesiacu na hladine oceánu a priehlbiny navyše zabraňujú tomu, aby pri krájaní suroviny ostávali na nožíku Vďaka tomu je nôž maximálne výkonný Japonský nôž Gyutoh umožňuje mimoriadnu silu rezu a vďaka tomu je ideálny pri krájaní, porcovaní a plátkovaní mäsa Nôž má vyšší hrot, čo umožňuje kolískový štýl krájania Tento nôž má ergonomicky tvarovanú a komfortnú rukoväť v tvare D pre pohodlnú a bezpečnú manipuláciu Rukoväť je vyrobená z Cocobolo Pakka, čo je exotické drevo, ktoré nožíku dodáva luxusný vzhľad Eleganciu nožíku pridáva aj nerezová pätka s logom Miyabi, ktorá nôž vyvažuje Jadro je vyrobené z mikrokarbidovej práškovej ocele MC63 a je vložené medzi 2 vrstvy nerezovej ocele Oceľ je kalená pri teplote - 196 °C, čo prináša extrémnu tvrdosť 63 HRC (Rockwellova stupnica) Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým doostrením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože  Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshopsk alebo na tel +421 940 952 131 K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania Ďakujeme za pochopenie ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka ostria: 16 cm Dĺžka noža: 30 cm Výška čepele: 4,3 cm Hmotnosť: 188 g Materiál: nerezová oceľ, mikrokarbidová prášková oceľ, drevo Cocobolo Pakka Farba: strieborná, tmavohnedá Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele   1 Oceľ Čepele nožov sú vyrobené z 2 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Rockwellovej stupnice Jadro noža je vyrobené z MC63 (mikrokarbidovej práškovej ocele) Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité unikátne kalenie CRYODUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote - 196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou Čepele majú unikátnu povrchovú úpravu Tsuchime (vyklepávaný povrch), ktorý pripomína mesiac odražajúci sa na hladine oceánu  2 Rukoväť Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z exotického dreva Cocobolo Pakka, ktoré spolu s premyslenými detailami dodáva nožom luxusný vzhľad Rukoväť zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom Vďaka nerezovej pätke, ktorá je vybavená logom noža Miyabi, sú nože dokonale vyvážené     3 Ostrie Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s tepaným povrchom zaisťuje jednoduchý prienik surovinami Trojfázové ručné ostrenie tradišnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskými majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca   VÝHODY A NEVÝHODY
Ďalšie produkty od výrobcu Zwilling
Ďalšie produkty v kategórii Nože na mäso