Logo Logo
Zwilling 34372-161 MIYABI 5000MCD CHUTOH Nôž, 16 cm
Zwilling 34372-161 MIYABI 5000MCD CHUTOH Nôž, 16 cm
Krátky popis Kvalitný a lacný produkt Zwilling 34372-161 MIYABI 5000MCD CHUTOH Nôž, 16 cm od výrobca Zwilling u nás nájdete v akcii za 369 €
Obvyklá cena
  • 369
Výrobca/Značka
Zwilling
EAN 4009839275982
Hodnotenie
POPIS Japonský nôž na mäso Chutoh Zwilling Miyabi z rady 5000MCD má čepeľ dlhú 16 cm, ktorá má autentický japonský tvar s unikátnym damascénskym (kvetinovým) dizajnom Nôž Chutoh je ideálny na plátkovanie rýb a mäsa Čepeľ je úzka, dlhá a stabilná, čo umožňuje plnú kontrolu nad rezom Vďaka tomuto nožu naplátkujete mäso s úplnou presnosťou Môžete ho však použiť aj na krájanie väčších kusov ovocia a zeleniny Tento nôž má ergonomicky tvarovanú a komfortnú rukoväť v tvare D pre pohodlnú a bezpečnú manipuláciu Rukoväť je vyrobená z brezy Masur Toto drevo dodáva nožu krásny vzhľad Eleganciu nožu pridáva aj nerezová pätka s logom Miyabi, ktorá nôž vyvažuje Jadro je vyrobené z mikrokarbidovej práškovej ocele MC63 Čepeľ tvorí 101 vrstiev nerezovej ocele Oceľ je kalená pri teplote -196°C, čo prináša extrémnu tvrdosť 63 HRC (Rockwellovej stupnice) Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým brúsením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože  Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshopsk alebo na tel +421 940 952 131 K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania Ďakujeme za pochopenie ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka ostria: 16 cm Dĺžka noža: 30 cm Výška čepele: 3,4 cm Hmotnosť: 145 g Materiál: nerezová oceľ, mikrokarbidová prášková oceľ, brezové drevo Farba: strieborná, svetlohnedá Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele   1 Oceľ Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Rockwellovej stupnice Jadro noža je vyrobené z MC63 (mikrokarbidovej práškovej ocele) Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité kalenie CRYDUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote - 196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou Čepele majú unikátny damascénsky (kvetinový) dizajn   2 Rukoväť Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z brezy Masur, čo dodáva nožu krásny vzhľad Rukoväť zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom Vďaka nerezovej pätke, ktorá je vybavená logom Miyabi, sú nože dokonale vyvážené 3 Ostrie Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s ostrím Katana Edge zaručuje jednoduchý prienik surovinami Trojfázové ručné ostrenie tradičnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskymi majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca     VÝHODY A NEVÝHODY Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Extrémne tvrdé jadro z mikrokarbidovej ocele Dokonalé vyváženie nožov umožňuje jednoduchú a…
Ďalšie produkty od výrobcu Zwilling
Ďalšie produkty v kategórii Nože na mäso