Logo Logo
Nôž na zeleninu Fibre Karbon 1 De Buyer 11 cm
Nôž na zeleninu Fibre Karbon 1 De Buyer 11 cm
Krátky popis Unikátny produkt Nôž na zeleninu Fibre Karbon 1 De Buyer 11 cm od výrobca De Buyer u nás nájdete takmer zadarmo za 125 €
Obvyklá cena
  • 125
Výrobca/Značka
De Buyer
EAN 3011244272112
Hodnotenie
POPIS Nôž na zeleninu z kolekcie Fibre Karbon 1 od výrobcu De Buyer má robustnú a odolnú čepeľ o dĺžke 11 cm Čepeľ je krátka a rovná, čo umožňuje krájanie menších kúskov zeleniny, ovocia, menších ingrediencií, lúpanie, okrajovanie, vyrezávanie Tento nôž môžete použiť aj ako steakový Čepeľ noža je vyrobená z jedného kusu nerezovej ocele X50CrMoV15 (špeciálna nožiarska oceľ) Rukoväť z uhlíkových vlákien je protišmyková, ľahká a pevná a tak prináša pohodlný, bezpečný a prirodzený úchop Tento nôž je vhodný pre pravákov Odporúčame iba šetrné ručné umývanie a pravidelnú údržbu pomocou ocieľky a brúsky na nože Pre bezpečné uloženie noža je ideálny stojan na nože Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka nože: 22,9 cm Dĺžka čepele: 11 cm Hmotnosť: 140 g Materiál: špeciálna nožiarska oceľ, uhlíkové vlákna (rukoväť) Farba: strieborná, čierna (rukoväť) VÝHODY A NEVÝHODY Lúpací nôž má vysokú a dlhú čepeľ, a tak má univerzálne využitie Nôž má čepeľ vyrobenú z 1 kusu špeciálnej nožiarskej nerezovej ocele Čepeľ je robustná a veľmi odolná Protišmyková, ľahká a pevná rukoväť prináša bezpečný, pohodlný a prirodzený úchop PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Nie ROZDIEL MEDZI OCIEĽKOU, BRÚSKOU NA NOŽE A BRÚSNYM KAMEŇOM Ocieľku na nože použijete pri pravidelnej údržbe - pokojne pred každým použitím noža Brúska na nože alebo brúsny kameň však iba raz za čas pre obnovenie pôvodnej ostrosti noža, teda keď už je nôž skutočne tupý OCIEĽKA NA NOŽE Ocieľka na nože slúži pre pravidelnú údržbu nožov Pomocou ocieľky na nože jednoducho a rýchlo obnovíte pôvodnú ostrosť vašich nožov Ocieľku používajte k udržiavaniu ostria Na už tupom noži nieje jednoduché ocieľkou ostrie vytvoriť - v tomto prípade zvoľte brúsku na nože alebo brúsny kameň Ocieľka má rukoväť a brúsna časť môže mať jemnejší alebo hrubší povrch Ocieľka nieje praktická pre údržbu príliš veľkých nožov Brúsna časť ocieľky môže byť vyrobená z rôznych materiálov - diamantová, keramická, zo špeciálnej nožiarskej ocele a podobne Dĺžku brúsnej časti voľte podľa dĺžok ostria nožov, ktoré budete ocieľkou brúsiť Máme pre vás ocieľky s brúsnou časťou od 20 cm až po 31,5 cm - špeciálna mäsiarska ocieľka pre brúsenie veľkých nožov Brúsenie nožov ocieľkou Ocieľku držte zvislo v jednej ruke a nôž v druhej ruke (naklonený zhruba 20°C k povrchu ocieľky) Najlepšie je mať oporu (napr stôl a ocieľku podložiť utierkou, aby nešmýkala), aby ste udržali rovnaký uhol po celej čepele a ostrenie bolo presné Práca s ocieľkou vyžaduje cvik, aby na ostrí nevznikali nežiadúce zúbky Nožom tiahnite od päty ku špičke a zopakujte toto z druhej strany čepele (z každej strany 20 x) Snažte sa držať stále rovnaký uhol, ktorý zviera nôž s ocieľkou a príliš netlačte BRÚSKA NA NOŽE Brúska na nože slúži pre obnovenie pôvodnej ostrosti noža Na rozdiel od ocieľky na nože si poradí aj už s tupým nožom Brúska na nože obsahuje brúsne kotúče z rôznych materiálov, ktorými nôž preťahujete Brúsenie nožov pomocou brúsky je tak veľmi jednoduché a…
Ďalšie produkty od výrobcu De Buyer
Ďalšie produkty v kategórii Nože na zeleninu