Logo Logo
Japonský nôž Santoku Fibre Karbon 1 De Buyer 19 cm
Japonský nôž Santoku Fibre Karbon 1 De Buyer 19 cm
Krátky popis Unikátny produkt Japonský nôž Santoku Fibre Karbon 1 De Buyer 19 cm od výrobca De Buyer u nás nájdete zľavnený za 219 €
Obvyklá cena
  • 219
Výrobca/Značka
De Buyer
EAN 3011244271191
Hodnotenie
POPIS Japonský nôž Santoku z kolekcie Fibre Karbon 1 od výrobcu De Buyer má robustnú a odolnú čepeľ o dĺžke 19 cm Čepeľ je vysoká a vybavená špeciálnymi priehlbinami, ktoré bránia prilepovaniu krájaných ingrediencií na nožíku Nôž Santoku má univerzálne využitie - ideálne na krájanie, sekanie, drvenie Je vhodný na zeleninu, mäsao, ryby aj bylinky V ázijskej kuchyni sa používa najmä na krájanie zeleniny na tenké rezance a krájanie mäsa na malé kúsky pre rýchlu prípravu v panvici WOK Čepeľ noža je vyrobená z jedného kusu nerezovej ocele X50CrMoV15 (špeciálna nožiarska oceľ) Rukoväť z uhlíkových vlákien je protišmyková, ľahká a pevná a tak prináša pohodlný, bezpečný a prirodzený úchop Tento nôž je vhodný pre pravákov Odporúčame iba šetrné ručné umývanie a pravidelnú údržbu pomocou ocieľky a brúsky na nože Pre bezpečné uloženie noža je ideálny stojan na nože Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka nože: 33,5 cm Dĺžka čepele: 19 cm Hmotnosť: 600 g Materiál: špeciálna nožiarska oceľ, uhlíkové vlákna (rukoväť) Farba: strieborná, čierna (rukoväť) VÝHODY A NEVÝHODY Tento nôž vznikol spojením kuchárskeho noža s univerzálnym využitím a japonského noža s extrémnou ostrosťou Japonský nôž má čepeľ vyrobenú z 1 kusu špeciálnej nožiarskej nerezovej ocele Čepeľ je robustná a veľmi odolná Protišmyková, ľahká a pevná rukoväť prináša bezpečný, pohodlný a prirodzený úchop PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Nie ROZDIEL MEDZI OCIEĽKOU, BRÚSKOU NA NOŽE A BRÚSNYM KAMEŇOM Ocieľku na nože použijete pri pravidelnej údržbe - pokojne pred každým použitím noža Brúska na nože alebo brúsny kameň však iba raz za čas pre obnovenie pôvodnej ostrosti noža, teda keď už je nôž skutočne tupý OCIEĽKA NA NOŽE Ocieľka na nože slúži pre pravidelnú údržbu nožov Pomocou ocieľky na nože jednoducho a rýchlo obnovíte pôvodnú ostrosť vašich nožov Ocieľku používajte k udržiavaniu ostria Na už tupom noži nieje jednoduché ocieľkou ostrie vytvoriť - v tomto prípade zvoľte brúsku na nože alebo brúsny kameň Ocieľka má rukoväť a brúsna časť môže mať jemnejší alebo hrubší povrch Ocieľka nieje praktická pre údržbu príliš veľkých nožov Brúsna časť ocieľky môže byť vyrobená z rôznych materiálov - diamantová, keramická, zo špeciálnej nožiarskej ocele a podobne Dĺžku brúsnej časti voľte podľa dĺžok ostria nožov, ktoré budete ocieľkou brúsiť Máme pre vás ocieľky s brúsnou časťou od 20 cm až po 31,5 cm - špeciálna mäsiarska ocieľka pre brúsenie veľkých nožov Brúsenie nožov ocieľkou Ocieľku držte zvislo v jednej ruke a nôž v druhej ruke (naklonený zhruba 20°C k povrchu ocieľky) Najlepšie je mať oporu (napr stôl a ocieľku podložiť utierkou, aby nešmýkala), aby ste udržali rovnaký uhol po celej čepele a ostrenie bolo presné Práca s ocieľkou vyžaduje cvik, aby na ostrí nevznikali nežiadúce zúbky Nožom tiahnite od päty ku špičke a zopakujte toto z druhej strany…
Ďalšie produkty od výrobcu De Buyer
Ďalšie produkty v kategórii Japonské nože