Logo Logo
Japonský filetovací nôž Sujihiki Zwilling Miyabi 5000MCD 24 cm
Japonský filetovací nôž Sujihiki Zwilling Miyabi 5000MCD 24 cm
Krátky popis Neodolateľný produkt Japonský filetovací nôž Sujihiki Zwilling Miyabi 5000MCD 24 cm od výrobca Zwilling u nás nájdete takmer zadarmo za 469 €
Obvyklá cena
  • 469
Výrobca/Značka
Zwilling
EAN 4009839281853
Hodnotenie
POPIS Japonský plátkovací / filetovací nôž Sujihiki Zwilling Miyabi z rady 5000MCD má tenkú dlhú čepeľ dlhú 24 cm, ktorá má autentický japonský tvar s unikátnym damascénskym (kvetinovým) dizajnom Nôž SUJIHIKI je japonskou vylepšenou alternatívou k západnému filetovaciemu nožu S týmto nožom nakrájate jednoducho surové mäso a ryby na tenké plátky, naporcujete s ním pečenú šunku, hovädzie mäso na carpaccio atď Tento nôž má ergonomicky tvarovanú a komfortnú rukoväť v tvare D pre pohodlnú a bezpečnú manipuláciu Rukoväť je vyrobená z brezy Masur Toto drevo dodáva nožu krásny vzhľad Eleganciu nožu pridáva aj nerezová pätka s logom Miyabi, ktorá nôž vyvažuje Jadro je vyrobené z mikrokarbidovej práškovej ocele MC63 Čepeľ tvorí 101 vrstiev nerezovej ocele Oceľ je kalená pri teplote -196°C, čo prináša extrémnu tvrdosť 63 HRC (Rockwellovej stupnice) Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým brúsením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože  Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshopsk alebo na tel +421 940 952 131 K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania Ďakujeme za pochopenie ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka ostria: 24 cm Dĺžka noža: 37,3 cm Výška čepele: 3,3 cm Hmotnosť: 168 g Materiál: nerezová oceľ, mikrokarbidová prášková oceľ, brezové drevo Farba: strieborná, svetlohnedá Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele   1 Oceľ Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Rockwellovej stupnice Jadro noža je vyrobené z MC63 (mikrokarbidovej práškovej ocele) Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité kalenie CRYDUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote - 196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou Čepele majú unikátny damascénsky (kvetinový) dizajn  2 Rukoväť Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z brezy Masur, čo dodáva nožu krásny vzhľad Rukoväť zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom Vďaka nerezovej pätke, ktorá je vybavená logom Miyabi, sú nože dokonale vyvážené 3 Ostrie Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s ostrím Katana Edge zaručuje jednoduchý prienik surovinami Trojfázové ručné ostrenie tradičnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskymi majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca     VÝHODY A NEVÝHODY Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Extrémne tvrdé jadro z mikrokarbidovej ocele Dokonalé vyváženie nožov umožňuje jednoduchú a bezpečnú manipuláciu Dlhotrvajúca ostrosť…
Ďalšie produkty od výrobcu Zwilling
Ďalšie produkty v kategórii Filetovacie nože